ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ: +38095 799 33 66     E-mail: kampro@ukr.net
 ВІДЕО    |   ТЕХНІЧНА ПІДТРИМКА    |      |    
НАНЕСЕННЯ ПОЛІУРЕТАНОВОГО УЩІЛЬНЮВАЧА (FIPG)

НАНЕСЕННЯ ПОЛІУРЕТАНОВОГО УЩІЛЬНЮВАЧА (FIPG)

Нанесення поліуретанового ущільнювача Form-in-Place (FIPG) або технологія нанесення рідкого ущільнювача Cure-in-Place (CIP), відома також як технологія gasketing. 



 


ехнологія FIPG широко використовується в автомобільній і електронній промисловості, в електроенергетиці і в області освітлення, де потрібно досягнення високих властивостей герметизації і захисту IP. 

Одне з основних напрямків - виробництво електрошаф, розподільних коробок. Двері боксів мають різні розміри і відповідно потрібні різні розміри шва спіненого поліуретану. Можна змінювати розміри шва від 6 мм до 20 мм і щільність ущільнювача в залежності від розмірів дверей і вимог герметизації для забезпечення зручного відкривання і закривання дверей електричного боксу.
Наше обладнання може бути укомплектовано трикомпонентною системою нанесення поліуретану при виготовленні дверей електрошаф зі скляними вікнами. В одному і тому ж технологічному процесі FIPG можна використовувати як ущільнювач з пінополіуретану, так і двокомпонентний клей PUR для приклеювання віконного скла. Виробники поліуретанових клейових систем пропонують рішення, в якому використовуються два компонента A (A і C) і загальний компонент B. Наша машина може наносити безшовний ущільнювач зі спіненого поліуретану, змішуючи компоненти A і B, і тиксотропний двокомпонентний поліуретан, змішуючи компоненти C і B для приклеювання скла до сталі.

Технологія FIPG широко застосовується у виробництві корпусів вуличних ліхтарів, де конструкція вуличних ліхтарних стовпів вимагає тривимірного нанесення ущільнювача. Наше обладнання оснащене системою тривимірного переміщення, керованою системою з ЧПУ SIEMENS, що дозволяє домогтися точного нанесення рідких поліуретанових ущільнювачів з високою швидкістю. Устаткування Gluestream може бути встановлено на виробничих лініях, пов'язаних з будь-якими типами роботизованих і ручних маніпуляторів. Завдані по контуру ущільнювачі і герметики з поліуретану мають високу швидкість затвердіння, що дозволяє працювати в повністю автоматичному режимі.

Ми знаємо, як важлива чисте довкілля. Щоб зменшити використання розчинників при очищенні змішувача голови, ми створили наше обладнання з системою очищення за допомогою води.
 
 

Наші інженери щодня вдосконалюють обладнання, щоб надати клієнтам високоякісне обладнання FIPG. 

Ви можете познайомитися з устаткуванням Gluestream для нанесення ущільнювача і герметика по контуру нижче:



FIPG 2.1 FOAM CNC

Поліуретанова безшовна прокладка з ЧПУ для нанесення на електричні Корпуси

FIPS 2.1 SEALANT CNC

Двокомпонентний поліуретановий герметик з ЧПУ для нанесення