ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ: +38095 799 33 66     E-mail: kampro@ukr.net
 ВІДЕО    |   ТЕХНІЧНА ПІДТРИМКА    |      |    
PUR КЛЕЇ РОЗПЛАВИ І СИСТЕМИ PSA

PUR КЛЕЇ РОЗПЛАВИ І СИСТЕМИ PSA

Технологія приклеювання рулонних покриттів до плоских матеріалів за допомогою PUR клеїв розплавів і PSA


Що таке технологія PUR HOT MELT?


Поліуретанові клеї розплави вступають в реакцію з вологою матеріалів, що склеюються або з вологою повітря. Існує дві стадії затвердіння поліуретанового термоклею: перша стадія - фізичний ефект охолодження і затвердіння рідкого клею, друга стадія - хімічна реакція повного затвердіння, що дозволяє досягти високих адгезійних властивостей. Клеї PUR мають високу водо- і температурну стійкість, їх неможливо переплавити, що дозволяє використовувати поліуретан в різних галузях промисловості.


Реактивні поліуретанові клеї розплави використовуються, наприклад, для склеювання різних видів пластмас, в плоскому ламінуванні ПВХ і сталевих листів декоративної ПВХ-плівкою, у виробництві деталей меблів, в текстильній промисловості для виробництва чистячих губок, в автомобільній промисловості, деревообробної промисловості, при виготовленні паркету, ламінуванні профілів вікон ПВХ. У порівнянні з традиційними клеями розплавами, що мають плоску молекулярну структуру, поліуретан має тривимірну молекулярну решітку, проникаючи в матеріали, що склеюються і «зшиваючи» їх разом. Завдяки властивостям поліуретанового клею, матеріали, що склеюються, можна використовувати в складних погодних умовах. 


Також варто зазначити, що чудові властивості поліуретанового клею розплаву вимагають високої якості обладнання для клеенанесення. Система повинна бути щільною, щоб запобігти реакції затвердіння всередині обладнання. Вкрай важливо дотримуватися технологічного процесу, щоб отримати гарний результат.  


- висока термостійкість (до 140 градусів);

- висока еластичність; 

- висока вологостійкість і стійкість до різних чистячих засобів;

- безпеку використання клею в предметах гігієни і різних побутових виробах;

- висока ефективність навіть при низькій витраті клею; 

- швидка початкова міцність, що дозволяє використовувати клей PUR в автоматичному режимі;

- безсольвентна технологія для збереження навколишнього середовища і триразового зниження логістичних витрат, пов'язаних з транспортуванням та зберіганням клею.

Gluestream пропонує індивідуальним клієнтам проектування обладнання та технологічних процесів. Наші установки GLUESTREAM FLM-1500 валкового типу використовуються для виробництва сендвіч панелей з ПВХ, сендвіч-панелей HPL при виробництві дверей з ПВХ, декоративних сендвіч-панелей для виробництва сталевих захисних і протипожежних дверей. 


Наші установки FLM-1100 1-C PUR SPRAY і FLM-1100 SPRAY PUR HOT MELT за допомогою методу розпилення клею використовуються в текстильній промисловості, наприклад, при виробництві чистячих губок. 

 
 

Машина для ламінації металу ПВХ плівкою за допомогою клеєнаносного валу

 
 

Нанесення клею розплаву методом розпилення

Ви можете ознайомитися з обладнанням Gluestream для застосування технології PUR HOT MELT і PSA FLAT LAMINATION нижче:

FLM-1100 1-C PUR SPRAY

Лінія з виробництва кухонних губок методом розпилення однокомпонентного ПУР клею 


FLM-1100 SPRAY PUR HOT MELT

Лінія з виробництва кухонних губок методом розпилення однокомпонентного ПУР клею 

FLM-1500 HOT MELT PUR FLAT LAMINATING LINE

Лінія ламінації (каширування) по пласті з використанням ПУР клеїв-розплавів.